Het Kompas

Als u serieus van plan bent werk te maken van een eigen bedrijf kunt u wel wat hulp gebruiken. Bijvoorbeeld van Het Kompas, een hulpmiddel bij het schrijven van een ondernemingsplan. In dit document leest u meer over Het Kompas en over de manier waarop u Het Kompas kunt downloaden.
 

Wat is Het Kompas?

Met Het Kompas maakt u op een eenvoudige wijze een compleet ondernemingsplan op de computer. Het Kompas bevat veel informatie die van belang is voor de startende ondernemer. De adviseurs van Flynth hebben hun kennis en ervaring in Het Kompas gebundeld. De nadruk ligt op marktverkenning en de organisatie van uw toekomstige bedrijf. Na het uitwerken van uw ideeën kunt u de financiële onderbouwing ervan ook met Het Kompas doorrekenen.

Voor wie is het bedoeld?

Het Kompas is geschikt voor iedere startende ondernemer die een ondernemingsplan wil opstellen. U heeft van Flynth een brief gekregen met daarin een licentiecode. Met deze code kunt u éénmalig de software gratis downloaden. Een cadeautje ter waarde van 19 euro voor serieuze starters die ermee akkoord gaan dat een adviseur van Flynth contact met hen opneemt. 

* Verplicht